CGT torna a reiterar el seu desacord amb les falses mobilitzacions dels sindicats majoritaris

  • Posted on: 19 December 2016
  • By: Aleix

CGT no ha participat en la instrumentalització de la lluita obrera per part dels sindicats del règim

La Confederació General del Treball ha tornat a desmarcar-se públicament de les mobilitzacions convocades per als dies 15 i 18 de desembre pels sindicats majoritaris, l’únic objectiu dels quals és aconseguir una millor posició en aquest “pacte social” que pretenen negociar amb els responsables d’arrabassar drets fonamentals a milers de persones.

CGT pensa que cal sortir al carrer amb voluntat de fer front a les polítiques del sistema i dels seus representants polítics i empresarials, exercint la desobediència en tots i cadascun dels espais on aquestes es materialitzen. Es tracta d’oposar-se als milions d’acomiadaments a través dels ERO, a la voluntat unilateral de l’empresariat per determinar les condicions de treball, a la falsa flexibilitat que solament beneficia al capital, a la pèrdua de convenis i individualització de les relacions laborals i a la baixada dels salaris defensant el contracte estable i fix en tots els mercats, públics i privats, defensant el Públic i el dret a la vaga com a única garantia de la llibertat sindical i el contrapoder obrer.

La CGT continua als carrers amb totes aquelles persones a les quals han atacat a la seva dignitat perquè se’ls ha arrabassat el treball, el sostre i el pa. Amb els qui més han sofert i estan sofrint l’estafa de les polítiques que han salvat als bancs, a les empreses i als rics, amb milers de milions i a través de la baixada d’impostos que s’han portat per davant pensions, salut, educació i cures.

CGT ja va estar i està en les mobilitzacions del 15M, de les Marees, de la PAH, de les Plataformes en defensa del Públic, de les Marxes de la Dignitat i amb tots aquells moviments socials que segueixen a dia d’avui als carrers, defensant els drets fonamentals de totes i tots.

Gabinet de premsa del Comitè Confederal de la CGT